• Alles

Open dag bij TV Bergh

zaterdag 26 september 13:00 t/m 16:00 uur

Freddy van Dijken

Op zaterdag 26 september tussen 13:00 en 16:00 uur staan de poorten van Tennisvereniging Bergh wagenwijd open! Dat stond al gepland in het voorjaar, maar helaas kon dat toen geen doorgang vinden door corona. Uiteraard wordt nu ook voldaan aan alle corona-regels.

Om andere wijk- en buurt/stadgenoten de sfeer bij TV Bergh te laten proeven, is er op zaterdag 26 september een Open Dag aan de Dr J.H. van Heeklaan 8-A, 7041 CD in ’s-Heerenberg. Tussen 13:00 uur en 16:00 uur is jong en oud van harte welkom om kennis te komen maken met onze vereniging en het prachtige tennispark; het gezellige clubhuis; bestuursleden; tennisleden en trainer.

Wie dat wil kan meteen zelf ontdekken hoe leuk tennis is. Trek je sportkleren en sportschoenen aan en tennis met ons mee! Er zijn leden van de vereniging aanwezig om een balletje mee te slaan. Ook kan je vrijblijvend mee doen aan een van de clinics. Voor een racket en tennisballen zorgen wij. TV Bergh is een vereniging die, voor gezelligheidstennissers als voor competitie spelers, van alles te bieden heeft. Naast de landelijke en regionale KNLTB competitie organiseert TV Bergh ook een eigen competitie voor junioren en senioren. Voor meer informatie kan men op de website www.tvbergh.nl kijken. De Open Dag wordt een leuke belevenis die je absoluut niet mag missen!


deel deze activiteit

Locatie

's-Heerenberg
's Heerenberg
Grensstraat 1
7041gz


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden