• Alles

Taptoe Azewijn

zaterdag 26 september 19:30 uur

PR

Normaal gesproken is de Taptoe in Azewijn de muzikale opening van de kermis. De kermis zal dit jaar niet doorgaan, maar dat weerhoudt ons er niet van om een heel mooi openlucht concert te geven. Natuurlijk is het voor ons als orkest ook lastiger om te oefenen, daarom hebben we gekozen voor een speciaal thema: The Best of. De beste nummers van de afgelopen jaren, hierbij moet je denken aan nummers van Grease en Glee, maar ook Wim Sonneveld komt voorbij.

Omdat het u niet zal ontgaan zijn dat dit jaar alles anders is, hebben ook wij enkele dingen vernieuwd. De locatie is op het terrein van VV Den Dam. Hier hebben we voldoende ruimte voor het orkest en voor u om te zitten. Wij vragen u wel om zich vooraf ( uiterlijk voor 20 september ) aan te melden via www.fanfare-azewijn.nl. Enkele dagen voor 26 september ontvangt u een e-mail / brief met uw gereserveerde zitplek en richtlijnen vanwege de Corona. Als u zich vooraf niet heeft aangemeld, dan mogen we u helaas niet welkom heten.

Dit openluchtconcert is een samenwerking van de fanfare St. Joseph, Dweilorkest Azum’s Aosum, Schutterij Wilhelmina, popkoor U-nique en enkele losse muzikanten. Datum: zaterdagavond 26-september, 19.30 uur, locatie Voetbalveld VV Den Dam. Binnenkort zal er in Azewijn ook huis aan huis de info worden verspreid.


deel deze activiteit

Locatie

Sportpark "de Laak"
Azewijn
Pastoor Meursstraat 14
7045ae


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden