• Alles
  • (1)
    Algemeen

Dorpsraad Stokkum openbare bijeenkomst

woensdag 18 november 19:30 uur

In deze bijeenkomst:

Informatie gemeente over actuele plannen

Online-platform MijnStokkum.nl

Stand van zaken Stokkum Onder Dak

Op 18 november 2020 zal het online platform MijnStokkum.nl officieel gelanceerd worden. Dit onafhankelijk platform is op initiatief van de dorpsraad aangeschaft. MijnStokkum.nl is een sociaal interactief online platform voor inwoners van Stokkum en andere geïnteresseerden.

Hierop kunnen inwoners en organisaties informatie, activiteiten en initiatieven plaatsen. Deze zijn daardoor beter zichtbaar en vindbaar, wat leidt tot meer verbinding en versterking. Doel is het versterken van onderlinge verbindingen en het verhogen van onderlinge betrokkenheid. We willen mogelijk maken dat inwoners elkaar beter weten te vinden en (nog meer) dingen samen doen.

Door dit op een toegankelijke en eigentijdse manier te doen via o.a. MijnStokkum.nl ontstaat meer interactie en wordt de betrokkenheid in en bij het dorp vergroot.

Wil je actief meedoen aan het platform MijnStokkum.nl en informatie toevoegen, activiteiten delen of iets op de agenda of het prikbord zetten? Schrijf je dan nu al in en maak een profiel aan.

Dit gaat heel eenvoudig en is in 1 minuutje geregeld. Ga naar www.mijnstokkum.nl en schrijf je in.

De afgelopen maanden hebben we al veel informatie geplaatst op de site, maar het is de bedoeling dat we de site samen verder gaan vullen en onderhouden.

Tijdens de informatieavond op 18 november zullen we het platform officieel en feestelijk lanceren en zal het idee en gebruik verder toegelicht worden. De redactie en sitebeheer wordt op dit moment gedaan door Monique van Merrebach, Ron Hagemeijer en Freddy van Dijken. Ben je geïnteresseerd om mee te werken, stuur ons dan een mail op info@mijnstokkum.nl


deel deze activiteit

Locatie

Gildehuis
Stokkum
Pastoor van Sonsbeeckstr 4
7039aj


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden