• Alles
  • (1)
    Kinderevenement

Meditatie-avond stadsverlichting

zondag 8 maart 20:00 - 21:00 uur

Lida Nijgh

Lida Nijgh organiseert in Didam meditatie-avonden in het kader van Stadsverlichting.

Stadsverlichting is een landelijk initiatief dat mensen uitnodigt om bij elkaar te komen voor meditatie. Stadsverlichting gaat uit van de gedachte dat als mensen samen stil zijn, dit extra krachtig werkt. Meditatie geeft rust in je hoofd, brengt je dichter bij je intuïtie en bevordert ontspanning. Bovendien heeft gezamenlijk mediteren een harmoniserend effect op de omgeving. De initiatiefnemers van Stadsverlichting geven aan dat dit blijkt uit onderzoek; in steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is minder criminaliteit en zijn er minder verkeersongevallen.

Elke tweede zondag van de maand wordt in meer dan 1000 Nederlandse huiskamers gemediteerd tussen 20.00 en 21.00 uur.

Tijdens de meditatiebijeenkomst die Nijgh begeleidt komen mensen tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Om 20.00 uur start de meditatie van 45 minuten Na afloop van de meditatie is er thee en ruimte om ervaringen uit wisselen.

Er zijn verschillende manieren om te mediteren, bidden kun je ook een vorm van meditatie noemen. Iedere deelnemer is vrij om op zijn eigen wijze te mediteren. Stilte is hierbij wel een voorwaarde.

Deelname aan de meditatie-avond is gratis. Van te voren aanmelden is noodzakelijk via de website http://www.stadsverlichting.nu/living_rooms/2074#Lida Nijgh
deel deze activiteit

Locatie

Met Intuïtie
Didam
Meursweg 26
6942agh


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden