• Alles

Virtuele Paaseieren zoeken met het gezin!

vrijdag 2 april 10:00 t/m donderdag 5 augustus 16:00 uur

Foto: De Westernboerderij

De Westernboerderij organiseert virtuele Paastocht!

Gezinnen kunnen op zoek naar de virtuele eieren rondom de Westernboerderij met de Paastocht! Ondanks dat de locatie nog gesloten is voor gasten biedt De Westernboerderij een leuk en verantwoord uitje in de buitenlucht aan, speciaal voor de Paasdagen. Met een eigen smartphone kunnen gezinnen op zoek naar de virtuele Paaseieren op de route.

Bij het vinden van de eieren verschijnt er telkens een vraag of doe-opdracht direct op het scherm. Er zijn meerkeuzevragen, maar ook kennisvragen, raadsels of het oplossen van een rebus of het maken van een foto- of videopdracht, vrijwel allemaal in het thema ‘Pasen’. Er is geen pen en papier meer nodig, de speurtocht is volledig digitaal! Op de route ligt ook de survivalbaan waar de kinderen vrijblijvend kunnen klimmen en klauteren. De tocht bestaat uit een route van ongeveer 5 km in de bosrijke omgeving van De Westernboerderij.

De game is via de website (www.westernboerderij.nl) aan te vragen, gasten ontvangen een unieke code om de game te activeren met tips en instructies hoe de game te spelen. De game kan vanaf vrijdag 2 t/m maandag 5 april gespeeld worden. Bij de tocht zijn tussen 10:00 en 16:00 uur koffie/thee/ranja en een huisgemaakte muffin ‘to go’ bij de prijs inbegrepen.

Er zijn ook andere interactieve games beschikbaar om te spelen het met hele gezin;

Muntenjacht Didam, de Vrijheidstocht in Stokkum, de Auto Tour in Montferland, de Doesburgse Mosterdtocht en de Sonsbeektocht in Arnhem. Allen te vinden op de website van De Westernboerderij.


deel deze activiteit

Locatie

De Westernboerderij
Didam
Baarleweg 4
6941rd


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden