Tevredenheid over 'Cafe Doodgewoon', in 2021 verder

'S-HEERENBERG - De Protestantse Gemeente ’s-Heerenberg-Zeddam heeft samen met het Netwerk Palliatieve Zorg West-Achterhoek onder de naam Café Doodgewoon twee avonden georganiseerd over thema’s die te maken hebben met palliatieve zorg en de laatste levensfase.

De eerste avond had als thema 'Wat houdt palliatieve zorg in?' en de tweede avond 'Als het leven op zijn einde loopt, wat is dan belangrijk?'

Beide avonden zijn naar grote tevredenheid verlopen. Er was veel ruimte en tijd om stil te staan bij deze, soms toch wel hele moeilijke onderwerpen. Daarom wil de organisatie graag verder gaan met het organiseren van deze thema-avonden.
Echter, vanwege het coronavirus wacht de organisatie tot 2021.

De organisatie hoopt geïnteresseerden dan weer uit te kunnen nodigen om in gemeenschappelijkheid in gesprek te gaan over onderwerpen die het leven en het sterven betreffen.
In Café Doodgewoon wordt informatie gegeven over thema’s die te maken hebben met de laatste levensfase.
Er is ruimte voor afwisseling en vragen. Er zijn altijd meerdere, ervaren hulpverleners aanwezig. Meer informatie is te vinden op www.netwerkpalliatievezorg.nl/achterhoek of houdt www.protestantsbergh.nl in de gaten voor de laatste informatie rondom Café Doodgewoon in Montferland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden