Logo montferlandjournaal.nl


Midzomerstrandkomedie door Theater 2000

'S-HEERENBERG - Theater 2000 speelt dit jaar een bonte groep van vakantiegangers op het strand van Menton aan de Franse Riviera. In Midzomerstrandkomedie komen de verhalen achter de mensen naar voren. Je kent het wel: je ziet en hoort mensen om je heen en hebt geen idee welk verhaal erachter schuil gaat, zoals Greetje en Tjeerd met hun twee iets te wilde zonen, de jonge god Ruf die zichzelf als het hoogtepunt van de schepping beschouwt, de meer dan smakelijke Smikkie die op zoek is naar de liefde van haar leven, de gedesillusioneerde Esmee die - op de vlucht voor een echtgenoot - voor het eerst alleen op vakantie is. Het is ook het verhaal van de oudjes Sara en Pieterpieter die elkaars grote liefde zijn en na dertig jaar weer oog in oog staan met elkaar en, tot slot, Harry, het stille water met diepe gronden.

Gewone mensen in een gewone zomer aan een gewoon strand roepen een reeks ongewone gebeurtenissen bij elkaar op, onafwendbaar voor een ieder. En dan zijn er nog de strandgirls en strandwachten die alles observeren en becommentariëren.

Theater 2000 heeft onder regie van Joke Kok met 13 spelers met veel plezier gewerkt aan deze komedie met snelheid, grilligheid, tederheid en vooral onvoorspelbaarheid. De confronterende monologen, de mooie dialogen en de herkenbare emoties zulllen u als publiek niet alleen een gulle lach ontlokken, maar ongetwijfeld ook voor de nodige ontroering zorgen.

Maak het mee op vrijdag 21, zaterdag 22 of zondag 23 april om 20.00 uur in het Barghse Huus in ’s Heerenberg. Kaarten verkrijgbaar aan de kassa, via de website www.theater2000.nl of telefonisch tussen 17.00 en 20.00 uur: 0315-685761 of 06-50267502.

Reageer als eerste
Meer berichten