Logo montferlandjournaal.nl


Dating voor 40-plussers

WEHL - In december opende horeca-etablissement Reuring in Wehl officieel haar deuren. Er volgden al diverse grote feesten van regionale bedrijven, maar nu komt op zaterdagavond 29 april datingbureau Dating Oost met een singles-danscafe voor de iets oudere alleenstaande (40+) uit Oost-Nederland. “En ze komen ook écht vanuit de gehele regio naar onze singlescafe's", zegt Getty Schepers, eigenaresse van Dating Oost en koppelaarster in het dagelijks leven.

"In enthousiaste samenwerking met bedrijfsleider Laurens Faas en eigenaar John Aaldering van Reuring verzorgen wij in de kelder van Reuring een gezellige uitgaansavond voor singles. Wij zijn een relatiebureau met eigen datingsite, gericht op singles uit Oost-Nederland en organiseren deze singlesparty’s er al 12,5 jaar naast”, lacht Getty Schepers. Maar wat is een singlescafe? “Een heel gewone uitgaansavond voor singles", legt ze uit. "Het is gericht op de iets oudere single. Er wordt voor hen nooit iets georganiseerd. Ja, een fiets- of wandeltochtje, maar daar hebben deze actieve singles niet zoveel behoefte aan. Ze willen wel eens weer uitgaan! Het mooie is; ze komen ook echt alleen. Wij ontvangen iedere bezoeker persoonlijk bij de entree; dit voelt vertrouwd en stelt gerust. We zien ze ook altijd terug. Iedereen praat met elkaar, het is geen vleeskeuring, zoals sommige denken. Er is onmiddellijk contact. Gezellig borrelen, lachen en dansen. En je hoeft niemand mee te vragen. Want dat is soms een probleem voor alleenstaanden”, weet Schepers, “je vrienden zitten in relaties en willen of kunnen niet altijd met jou uit. Conclusie: er is niet altijd een vriend/in beschikbaar om mee de stad in te gaan. En iedere zaterdagavond alleen op de bank thuis komt de singles ook wel eens de keel uit. Er is veel eenzaamheid onder onze doelgroep en daar lopen ze niet mee te koop. Dit wordt onderschat, ook door hun familie en vrienden.” Getty Schepers weet dit uit ervaring door haar jarenlange ervaring als relatiebemiddelingsconsulent.

“In de weekenden hebben de meeste alleenstaanden het ’t moeilijkst. Dat wij dan voor hen deze avonden organiseren, te bezoeken zónder een lidmaatschap of verplichtingen, is een uitkomst horen we altijd. De herkenning onder elkaar is ook groot. Je komt een volgende keer elkaar prompt weer tegen. En natuurlijk ontstaan er relaties, maar dat is niet de insteek. Het gaat om het uitgaan, dansen, borrelen, lachen en een avond vertier en plezier.”
Laurens en John zijn enthousiast over het singlescafe bij Reuring. “Wij heten de singles van harte welkom!”

Zaterdagavond 29 april 2017 singlescafe bij Reuring, Kerkplein 14, 7031 AD Wehl. Deur open 20.30 uur. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Vooraf aanmelden niet nodig. Doelgroep de actieve single ±40-65jr. Voor meer informatie kan gebeld worden met Dating Oost tel. 0546-492899 of via www.DatingOost.nl

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten