Logo montferlandjournaal.nl

Geef je op voor het Achterhoeks Buutkampioenschap!

's-HEERENBERG/DIDAM - Durf jij het aan om Vincent Nijhof van d’Olde Waskupen uit ’s Heerenberg uit te dagen in de ton? Ja? Dan nodigen wij jou van harte uit om mee te doen met het tweede Achterhoeks Buutkampioenschap dat op zaterdag 25 november wordt gehouden bij Zaal Köster in Etten.

Vincent verdedigt zijn titel op twee fronten. Hij won zowel de juryprijs als de publieksprijs.

De tweede prijs was voor Remco van Aken, alias Bremske uit Silvolde en Niels Berendsen van de organiserende vereniging won de derde prijs.i

CV de Deurzetters zijn van mening dat er in de Achterhoek veel humoristisch talent zit wat gehoord en gezien mag worden. Met dit kampioenschap hopen we onderlinge uitwisseling van buutreedners in de Achterhoek te stimuleren. We willen ook allemaal het vieren van carnaval stimuleren en dit is tevens een mooie gelegenheid om onderlinge contacten te intensiveren of nieuwe contacten aan te gaan.

De deelnemers presenteren een act van minimaal 11 en maximaal 14 minuten waarbij ze gejureerd worden door een jury onder leiding van een juryvoorzitter. Daarnaast is er nog een publieksprijs te verdienen.

Inmiddels hebben zich vijf deelnemers ingeschreven. Er is dus nog ruimte voor 3 deelnemers. Wees er dus snel bij als je mee wilt doen. Stuur een mail aan ettencarnaval@gmail.com

Reageer als eerste
Meer berichten