Logo montferlandjournaal.nl


Foto: -

Maak kans op festivalkaartjes bij Gilsing Herenmode Didam

DIDAM - Een gezellige koopzondag bij Gilsing Herenmode vindt plaats op zondag 7 mei. "We hebben al erg mooie dagen gehad, maar ook hele koude, mét nachtvorst. Gelukkig heeft Gilsing Herenmode dit voorjaar van alles in huis om je voor al deze weersomstandigheden te kleden. Bermuda's en polo's in vrolijke prints of kleurtje met een vlotte sneaker er onder. En voor de koude avonden, pullovers of vesten om het behaaglijk te maken", aldus de eigenaar.

Het team van Gilsing Herenmode helpt iedere bezoeker bij het uitzoeken van je zomergarderobe of een mooie combinatie voor het zomerfeest.

Zwarte Cross en Mañana Mañana
Op één van de vorige koopzondagen is Gilsing Herenmode de samenwerking aangegaan met de Feestfabriek en stichting Pak An! Voor deze koopzondag heeft de Feestfabriek toegangsbewijzen voor de Zwarte Cross en twee voor het festival Mañana Mañana toegezegd. Deze zullen onder de shoppers van deze middag verloot gaan worden.

Voordeel
"Leuk voordeel meepakken? Er is in de zaak een tafel met restanten jeans. Grote merken, kleine prijzen. De jeans op deze tafel koop je met 50 procent korting. Redenen genoeg om op zondag 7 mei naar de Spoorstraat 11 in Didam te gaan en tussen 12.00 en 17.00 uur gezellig te komen shoppen. Een kop koffie met wat lekkers staat voor jullie klaar."

Reageer als eerste
Meer berichten