Logo montferlandjournaal.nl


Grote rommelmarkt en fancy fair in Kilder

KILDER – Muziekvereniging St. Jan Klilder houdt maandag 5 juni, tweede Pinksterdag, voor de 31ste keer de rommelmarkt. Vanaf 10.00 uur is het evenemententerrein nabij de rotonde in Kilder geopend voor het publiek.

Tientallen kramen zijn uitgesteld in diverse categorieën: antiek, potten, pannen, snuisterijen, speelgoed, elektra, fietsen en sanitair. Een tent wordt ingericht als boekenwinkel en er wordt een heuse meubelboulevard opgebouwd. Op de terrassen kunnen bezoekers terecht voor een kop koffie met een wafel of wellicht voor een sterker drankje onder het genot van een vers gebakken snack. Hier kunnen mensen ook meespelen met het beroemde ‘Rad van avontuur’, waarmee diverse prijzen te winnen zijn.

Tot in de puntjes..
Tientallen leden en vrijwilligers van St. Jan zijn al maanden bezig met de voorbereidingen. Zo worden iedere maand spullen opgehaald, worden deze opgeslagen en gesorteerd door de sorteerploeg. Ook in commercieel opzicht zijn weken van te voren al mensen bezig met het werven van sponsoren die bijvoorbeeld prijzen ter beschikking stellen voor het ‘Rad van avontuur’. In de ruim 30 jaar dat St. Jan de rommelmarkt organiseert, is het gegroeid naar een professioneel ogend en handelend team van leden en vrijwilligers die samen in staat zijn om dit evenement tot in de puntjes te organiseren.

Toekomst
De opbrengst van de rommelmarkt wordt geïnvesteerd in de 'toekomst van St. Jan'. Denk hierbij aan investeringen in voorzieningen voor de (jeugd)leden maar ook in investeringen in het instrumentarium van St. Jan zodat de vereniging ook over 50 jaar nog bestaat.

Reageer als eerste
Meer berichten