Logo montferlandjournaal.nl


Het Kom-Fort ontvangt een cheque t.w.v. € 1.500,-

DIDAM – Op dinsdag 25 juli jl. mocht het Kom-Fort een cheque van € 1.500,- vanuit het Rabobank Stimuleringsfonds in ontvangst nemen. De cheque is uitgereikt door Jan Ummenthum, directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken.


Korte documentaire
De uitreiking vond plaats in Molen De Kroon in de wijk Klarendal in Arnhem. Het Kom-Fort gaat met de financiële bijdrage een korte documentaire maken waarin het proces van twee toekomstige bewoners en het gezin van het zorgpaar gedurende 10 maanden wordt gevolgd.


Het Stimuleringsfonds
Het Stimuleringsfonds van Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt verenigingen, instellingen en stichtingen, die klant zijn van de bank en zich bezighouden met het versterken van het maatschappelijke leven in het werkgebied. Organisaties die een financiële bijdrage kunnen gebruiken en voldoen aan de voorwaarden, kunnen een aanvraag indienen.

De commissie
Vier keer per jaar komt de commissie - vijf leden van de ledenraad en de directievoorzitter- bij elkaar om alle aanvragen te bespreken en uiteindelijk om een definitieve beslissing te nemen. Meer informatie over het Stimuleringsfonds kunt u vinden op: www.rabobank.nl/arnhem

Reageer als eerste
Meer berichten