Logo montferlandjournaal.nl


Rommelmarkt CV de Nöttekrakers Braamt

BRAAMT - Carnavals Vereniging de Nöttekrakers organiseert weer haar jaarlijkse evenement. Het ene jaar is dat de “Slag um de Ban” en dit jaar is het weer de beurt aan een rommelmarkt.

Zondag 3 september is het weer zover en is er de rommelmarkt / braderie. Op het dorpsplein is er vanaf 11:00 uur van alles te doen. Uiteraard kunt u snuffelen tussen alle spullen die die de verschillende kraampjes te koop zijn. Voor het openpodium zijn diverse lokale artiesten uitgenodigd. Uiteraard is er een hapje te verkrijgen. Ook bent u welkom voor een kop koffie of om een glaasje te drinken. Gezelligheid is deze dag gratis. Doorlopend deze dag zijn er verschillende verlotingen met kans op mooie prijzen. Voor de kinderen is er veel vermaak in de vorm van enkele spellen en is het weer mogelijk een ritje op een paard te maken.

Voor de rommelmarkt kunnen we natuurlijk altijd nog “verkoopbare” spullen gebruiken. Mocht u nog iets hebben wat we deze rommelmarkt kunnen verkopen, dan kunt u altijd contact opnemen via Info@nottekrkakers.nl voor verdere afspraken. U kunt uw spullen ook komen brengen op het dorpsplein in Braamt op zaterdag 2 september tussen 14:00 en 16:00 uur.

Voor informatie over de vereniging zie onze website www.nottekrakers.nl.

We zien u graag op zondag 3 september vanaf 11:00 uur op het Dorpsplein aan de Langestraat in Braamt.

Meer berichten


Shopbox