Logo montferlandjournaal.nl


Tot de dood ons scheidt: toneelstuk met livestream

's-Heerenberg - Vers Toneel speelt over enkele weken het toneelstuk Tot de dood ons scheidt. Het derde toneelstuk van de jonge toneelvereniging is ook dit jaar weer bedacht door de spelers, variërend in de leeftijd van 12 tot 19 jaar.

Tot de dood ons scheidt speelt zich af in het landhuis van de familie Dubois, aan de vooravond van het huwelijk van oudste dochter Josephine. Als verloofde Tony arriveert met zijn familie, blijkt al snel dat beide families zich in ‘andere kringen’ begeven. De spanning is om te snijden, maar dan gebeurt er iets dat alles op zijn kop zet. De families worden gedwongen om samen te werken, als ze de avond tot een goed einde willen brengen.

Zoals het publiek gewend is van Vers Toneel, is er ook dit jaar weer iets bijzonders aan de voorstellingen. Dit jaar zal het stuk niet alleen gespeeld worden op het podium, maar ook daarbuiten. Door middel van een livestream zal het publiek niets hoeven missen van de gebeurtenissen die zich niet recht onder hun neus afspelen.

Vers Toneel speelt op 18 november om 20 uur en op 19 november om 14 uur in Theater Het Barghse Huus in ‘s-Heerenberg. Kaarten zijn te verkrijgen via verstoneel.nl. Houd ook de Facebookpagina verstoneel in de gaten voor sneakpreviews!

Meer berichten


Shopbox