Logo montferlandjournaal.nl


Wouter Giesen, Bas Kock, Mark en Marjon Römer van de commissie Kermis in Lengel hebben weer veel werk verzet. (foto: PR)
Wouter Giesen, Bas Kock, Mark en Marjon Römer van de commissie Kermis in Lengel hebben weer veel werk verzet. (foto: PR) (Foto: PR )

Vliegenkermis in Lengel sluit seizoen af

In het weekend van 21 oktober vindt traditiegetrouw in Lengel de vliegenkermis plaats; de laatste kermis in de Achterhoek.

LENGEL - Met behulp van de vele sponsoren die zich bij de Lengelse gemeenschap betrokken voelen en de inspanningen van de commissie Kermis in Lengel is het voor de organisatie mogelijk om dit evenement wederom op touw te zetten. Dit jaar vindt op vrijdag voor de een derde maal de Teenparty plaats en ook dit jaar komt hier een vervolg op. Op vrijdag 20 oktober zullen de jongeren van 11 tot en met 15 jaar uit de omgeving kunnen dansen op de beats van DJ Daryl en DJ Niels. Ook aan de portemonnee van de jeugd is gedacht; consumpties kosten deze avond slechts € 1,50 en de entree is vrij. Op zaterdagavond 21 oktober is er in de feesttent aan de Antoniusstraat een muzikaal programma. Naast lokale topband Basement zullen er artiesten optreden als Die Tolle Leute en Double DJ's. Voor zaterdagavond zijn er kaarten in de voorverkoop á € 10,00 (aan de deur € 12,50) via Resto de Bongerd.en de website van de kermis in Lengel. Op de website treft u tevens het hele programma aan van de traditionele vliegenkermis in Lengel. De feesten worden gevierd op het evenemententerrein bij 't Bosmanhuus, aan de Antoniusstraat in Lengel.

kermisinlengel.nl

Meer berichten


Shopbox