Logo montferlandjournaal.nl

AVONDVIERDAAGSE DIDAM STOPT!?

De Stichting Avondvierdaagse Didam zoekt met spoed 15 nieuwe vrijwilligers die gaan meehelpen met het organiseren van de Avondvierdaagse in Didam en omringende dorpen. Zonder deze hulp zal komend jaar de 60ste editie van de Avondvierdaagse in Didam niet gaan plaatsvinden.

Al vele jaren, dit jaar was het voor de 59ste keer, organiseren vrijwilligers de Avondvierdaagse Didam. Door deze rijke historie zijn veel mensen bekend met dit evenement of hebben zelfs 1 of meerdere keren aan dit evenement deelgenomen. Jaarlijks verwelkomen wij zo'n 1500 wandelaars en minder validen.

Door de jaren heen hebben wij altijd wel fluctuaties gehad in het aantal vrijwilligers, maar hadden wij voldoende mensen waarmee wij de veiligheid van onze deelnemers konden waarborgen. Daar zijn echter zo’n 30 vrijwilligers, waarvan het merendeel als verkeersregelaar, voor noodzakelijk. Omwille van verschillende redenen, zoals leeftijd, lichamelijke gebreken en gezinsuitbreiding, zijn er na de laatste Avondvierdaagse editie verschillende vrijwilligers gestopt, waardoor wij nu ver onder deze kritische grens zitten. Met het huidige aantal vrijwilligers kan de Avondvierdaagse Didam 2018 geen doorgang vinden.

Draagt u de Avondvierdaagse Didam een warm hart toe, dan willen wij u vragen ons te komen helpen zodat dit evenement ook de komende jaren door kan blijven gaan. Het zou zonde zijn als zo’n geweldige traditie voor jong tot oud zou verdwijnen. Om de Avondvierdaagse voort te kunnen zetten en de veiligheid van onze deelnemers te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar 15 nieuwe vrijwilligers. Zonder deze nieuwe vrijwilligers zal er geen Avondvierdaagse in Didam meer plaats vinden.

Voor vragen en/of aanmelding kunt u terecht bij onze secretaris. Om alles in goede banen te kunnen leiden willen wij u vragen om bij interesse dit uiterlijk eind oktober aan ons kenbaar te maken.

Dus … heeft u zelf met veel plezier aan de Avondvierdaagse deelgenomen en gunt u dit evenement ook uw (klein)kinderen of (minder) valide familie of kennissen meldt u dan aan.

Hopende op een voortzetting van deze geweldige traditie,

Ordwin Notten

Secretaris Stichting Avondvierdaagse Didam

Email: contact@a4ddidam.nl

Meer berichten


Shopbox