Logo montferlandjournaal.nl

Toneelvereniging ‘Ons Genoegen’ Azewijn brengt 'Geluk... brengt Scherven'

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober beide om 19:30 uur is het weer zover, dan speelt toneelvereniging ‘ONS GENOEGEN’ Azewijn een blijspel in ‘Het Aschwinhuus’ te Azewijn waar u veel plezier aan kunt beleven.

“Geluk brengt scherven” door Henk van Wijgaarden

AZEWIJN - Moet u eens proberen, spelen in de Staatsloterij en in de Lotto, zonder dat uw vrouw er iets van merkt of afweet. Dat lijkt niet zo moeilijk. Maar om die goklust verborgen te blijven houden, als je op een dag zowel de honderdduizend als de Lotto wint.... maar dat is een opgave! De geluksvogel die dit overkomt, voelt zich echter doodongelukkig. Want zijn vrouw heeft een intense afkeer van elke vorm van gokken. Als die te weten komt wat er is gebeurd, ligt zijn huwelijk aan diggelen. Arme Ton, want zo heet die ongeluksvogel. Daar staat hij met zijn gewonnen ton, net op het moment dat zijn vrouw hem toevertrouwt dat er een baby op komst is en die zij Ton wil noemen, net als zijn vader. Maar dat geheimpje moet voor iedereen verborgen blijven. Zo ontstaat er een gedraai van jewelste. Ton met zijn "ton" - zijn vrouw met haar kleine "Ton".... Iedereen heeft het over "tonnen", maar bedoelt wat anders dan de ongelukkige toekomstige vader en de blijde moeder in d'r hoofd hebben. Alle onheil die boven zijn hoofd tot uitbarsting dreigde te komen, wordt evenwel afgewend….

In de voorverkoop zijn de kaartjes € 6,- en € 7,50 aan de kassa. Kaarten zijn ook 14 dagen voor de uitvoering te bestellen op telefoonnummer 06-53574148.

Meer berichten


Shopbox