Logo montferlandjournaal.nl


Foto: Leeuw

Didammer wint plaats in Dakarteam LEEUW rallysport

DIDAM - Rob Reijmer gaat komende Dakar mee als chauffeur monteur mee in het team van LEEUW rallysport. Het Eindhovense team had samen met sponsor Teamflex een challenge bedacht waarbij de hoofdprijs was een plaatsje in het dakarteam. Uit de ruim 200 inschrijvingen werden eerst via een theoretische selectie 50 mensen geselecteerd die vervolgens werden getoetst op technisch inzicht, conditie en rijvaardigheid. De 2e challenge bestond uit veel vragen over techniek aangezien in de Dakar technisch inzicht erg belangrijk is. Uiteindelijk kwam Rob als winnaar uit de bus en staat de 37 jarige Didammer op 1 januari aan de start in het team van LEEUW rallysport.

LEEUW rallysport is een klein rallyteam uit Eindhoven en bestaat ui 11 vrijwilligers. Voor het team is het de 4e deelname aan de zwaarste rally ter wereld, dat naast de Dakar aan meerdere rally’s deelneemt altijd met een truck.

De rally start 6 januari in Lima en gaat vervolgens via Bolivia naar de Argentijnse plaats Cordoba waar op 20 januari de finish is.

LEEUW rallysport is te volgen via www.leeuwrallysport.nl

Meer berichten
Shopbox