Logo montferlandjournaal.nl


De overhandiging van de cheque door Univé directeur Harry Haandrikman (links) Verder op de foto Tonnie Raaijman en Wim Soeter (soos Ons Genoegen) Ans Olink en Harry Spekschoor (Univé).
De overhandiging van de cheque door Univé directeur Harry Haandrikman (links) Verder op de foto Tonnie Raaijman en Wim Soeter (soos Ons Genoegen) Ans Olink en Harry Spekschoor (Univé). (Foto: Ad Wagenaar )

Cheque voor Stokkumse soos Ons Genoegen

De Stokkumse soos Ons Genoegen zit er de komende jaren letterlijk en figuurlijk warmpjes bij. Soos Ons Genoegen kreeg namelijk onlangs van verzekeringsmaatschappij Univé een cheque ter waarde van € 2.500,00 overhandigd voor de aanschaf van nieuwe stoelen.

STOKKUM - Wim Soeter, voorzitter van de soos Ons Genoegen uit Stokkum, had voor de vereniging een geweldig idee; de aanschaf van nieuwe stoelen voor de hoogbejaarde leden. Het bleek namelijk dat het huidige meubilair in het verenigingsgebouw niet meer aan de kwaliteitseisen voldeed. Ook waren de stoelen niet voorzien van een armleuningen. Dit is iets wat veel senioren toch echt wel gemakkelijk vinden.

147 aanvragen

Via de verzekeringmaatschappij Univé werd een beroep gedaan op het Univé Oost Fonds. Dit fonds stelt elk jaar financiële middelen ter beschikking voor diverse projecten. Door de voorzitter van soos Ons Genoegen werd een aanvraag ingediend. Hij ondersteunde de aanvraag met foto's. De selectiecommissie beoordeelde dit jaar maar liefst 147 aanvragen. Uit deze aanvragen werden twaalf projecten geselecteerd, waaronder de aanvraag "Aanschaf stoelen met en zonder leuning voor de leden van de soos Ons Genoegen".

Grolsch Veste

Onlangs reisden de trotse bestuursleden van de Stokkumse soos Ons Genoegen Wim Soeter en Tonnie Raaijman en fotograaf Ad Wagenaar naar De Grolsch Veste in Enschede, het stadion van FC Twente. Voor de gelegenheid werden in het stadion de cheques uitgereikt. De cheque werd overhandigd door commercieel directeur Jan Thale Haandrikman en de commissieleden van het Univé Oost Fonds de heer Harry Spekschoor en mevrouw Ans Olink. Namens de soos Ons Genoegen werd de cheque van € 2,500,00 euro en de bloemen door Wim Soeter en Tonnie Raaijman in ontvangst genomen.

Meer berichten
Shopbox