Logo montferlandjournaal.nl


Els Derksen overhandigt de cheque aan Wim Hendriksen, van Bergh in het Zadel. Rechts op de foto Daniella Peters. (foto: PR)
Els Derksen overhandigt de cheque aan Wim Hendriksen, van Bergh in het Zadel. Rechts op de foto Daniella Peters. (foto: PR) (Foto: PR)

Herfstactie van Laco levert € 1.035,75 op

's-HEERENBERG – Ieder jaar probeert Laco Sportcentrum in 's-Heerenberg een actie op touw te zetten voor een goed doel, namelijk Bergh in het Zadel. Soms is dat een spinningmarathon, dit jaar koos het sportcomplex weer voor een herfstactie en dat werd wederom een groot succes. De opbrengst was dit jaar €1035,75 bijeengebracht door de verkoop van herfststukjes en pompoenen. Alle medewerkers van het sportcentrum hebben aan het project meegewerkt door het verzamelen van attributen, een flinke aanhangwagen vol, waarvan de spil in de actie, Els Derksen uit Braamt, de mooiste herfststukjes heeft gemaakt. Maar liefst 100 creaties wist zij van alle materialen samen te stellen en in de hal van het sportcentrum te etaleren en ter verkoop aan te bieden. Dat Els Derksen zoveel tijd in deze actie heeft gestoken en dat al voor de vijfde keer, heeft een speciale reden. Haar man, Richard, is 'n paar jaar geleden aan kanker overleden. Dat gaf haar een extra stimulans om zich opnieuw voor de Laco-actie in te zetten. Op vrijdag 21 december heeft Els, samen met manager Daniella Peters van Laco de cheque overhandigd aan Wim Hendriksen, bestuurslid van Bergh in het Zadel. Ook kreeg hij van Laco een bos bloemen aangeboden, maar die gaf hij meteen door aan Els Derksen. Hij vond dat de grote stimulator van de actie dat dubbel en dwars verdiend had.

Meer berichten
Shopbox