Logo montferlandjournaal.nl


Prins Roy 2.0 (Roy Gieling) met zijn gevolg. Op de foto: v.l.n.r. Hoflakei Rinaldo van Londen, ‘opa’dant Frans Reesing, Prins Roy Gieling, Adjudant Ellen Horsting en Hoflakei Jesse Philipsen. (foto: Vera de Jong)
Prins Roy 2.0 (Roy Gieling) met zijn gevolg. Op de foto: v.l.n.r. Hoflakei Rinaldo van Londen, ‘opa’dant Frans Reesing, Prins Roy Gieling, Adjudant Ellen Horsting en Hoflakei Jesse Philipsen. (foto: Vera de Jong)

Prins Roy 2.0 neemt alweer afscheid

Nog even en Prins Roy 2.0 (Roy Gieling) neemt alweer afscheid van een jaar regeren over de jubilerende Carnavalsvereniging de Geinsköp. Op vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag 19, 20 en 21 januari mag hij voor de laatste keer schitteren op het Prinsenpodium bij Zalencentrum Plok tijdens de jaarlijkse pronkzittingen.

DIDAM - Tijdens deze avond, zal voor het 45e achtereenvolgende jaar, de nieuwe Prins Carnaval van CV de Geinsköp worden gepresenteerd. Het zullen weer drie fantastische voorstellingen worden, waar weer veel tijd en energie is ingestoken door een grote groep mensen, allen binnen de eigen vereniging. Na het succes van de matinee voorstelling in jubileumjaar 2017, zullen de deuren wederom opengaan op zondagmiddag 21 januari. Voor deze matinee voorstelling zijn nog enkele kaarten beschikbaar! Kijk hiervoor op geinskop.nl. 

Gewoon doen

Op 19 en 20 januari zal de zaal vanaf 19.15 uur open zijn, waarna om 20.00 uur Voorzitter Joost Klein Herenbrink de avond zal openen. Om 20.11 uur zal Prins Roy voor de laatste maal de zaal binnenkomen met zijn gevolg en voor de laatste maal zijn leus: "Gewoon doen, want vaak bu-ij te bang" kan verkondigen. Op zondag gaat de zaal om 12.15 uur open en zal de middag om 13.00 uur van start gaan. Hierna zal het publiek worden vermaakt met sketches, buuts en muziek. Een gezellige Geinsköp avond of middag dus! Hoogtepunt van de drie voorstellingen is vanzelfsprekend de bekendmaking van de nieuwe Prins en zijn Adjudanten. Na de bekendmaking van de nieuwe Prins zal deze zijn proclamatie ten gehore brengen. De algehele muzikale omlijsting van beide avonden is in handen van dweilorkest Bacchus BV.

Meer berichten
Shopbox