Het Golden Oldies Duo is binnenkort op bezoek in Natuurtheater Zeddam.
Het Golden Oldies Duo is binnenkort op bezoek in Natuurtheater Zeddam. (foto: PR)

Reisje door de tijd in Natuurtheater Zeddam

ma 16 aug 2021, 23:06 Algemeen

van de redactie 

ZEDDAM - Het Golden Oldies Duo, bestaande uit zangeressen Mariske Hekkenberg en Pien Schneider, neemt je mee op een muzikale reis. De reis begint eind jaren dertig van de vorige eeuw en eindigt in het heden met gezellige, mooie, ontroerende, ludieke en vooral herkenbare songs voor ouderen én jongeren. Kom zondagmiddag 29 augustus om 15.00 uur naar het Natuurtheater in Zeddam.

Het programma dat het Golden Oldies Duo verzorgt, het Reisje door de tijd, neemt je mee op een muzikale tour. Hits van Vera Lynn, de Andrews Sisters, Doris Day, Elvis en de Beatles komen voorbij, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Wim Sonneveld, de Zangeres Zonder Naam, Lenny Kuhr, Frans Bauer en zelfs Caro Emerald passeren de revue. Een reis vol herkenning en herinnering, op gezellige wijze aan elkaar gepraat door Mariske en Pien, met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de liedjes en het tijdsbeeld.

‘Een reis vol herkenning en herinnering, op gezellige wijze aan elkaar gepraat door Mariske en Pien’

Golden Oldies Duo

De muzikale wegen van Pien en Mariske kruisten elkaar voor het eerst in 2013. Beide zangeressen hebben hun sporen ruimschoots verdiend in binnen- en buitenland. Op hun CV’s staat onder meer solist bij The European Glenn Miller Orchestra en verschillende allround bands, het begeleiden van bekende nationale en internationale artiesten (waaronder René Froger, Glennis Grace, Grant & Forsyth, Todd Rundgren & Frans Bauer) en de vocal group D-licious Vocals. Hun liefde voor het gezellige, nostalgische repertoire en de enorme voldoening die het geeft voor de (jongere) oudere doelgroep op te kunnen treden, vormt de basis voor het Golden Oldies Duo.

Kaartverkoop

Entree is € 7,50. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onderstaande website of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk.

Statiegeldactie Coop

Ondersteun je ook het Natuurtheater in Zeddam? Doneer dan je statiegeld bij de Coop in Zeddam! In de maanden augustus en september kun je het natuurtheater weer steunen door op de gele knop te drukken na het inleveren van jouw statiegeldflessen. Coop Zeddam verdubbelt het uiteindelijke bedrag! Het Natuurtheater dankt je voor je steun.

natuurtheaterzeddam.nl