Scène uit 100UP. Foto: PR
Scène uit 100UP. Foto: PR PR

100UP en Zwaar Verliefd! 2 tijdens opening filmseizoen

Algemeen

‘s-Heerenberg - Het Barghse Huus opent dinsdag 21 september het nieuwe filmseizoen met 100UP, een kleurrijke verzameling 100-plussers uit verschillende delen van de wereld. Vrijdag 24 september maakt romantiek plaats voor intimiteit en dagelijkse sleur in de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2. 

Ze hebben al meer dan een eeuw geleefd en waren getuige van grote historische gebeurtenissen, maar in plaats van in het verleden te blijven hangen, kijken ze vooruit. Met de klok die onverbiddelijk doortikt, houden deze 100-jarigen vast aan het leven, stellen nieuwe doelen met een joie de vivre, en weigeren toe te geven aan het verval van hun lichamen.  
In Zwaar Verliefd! 2 zijn Isa en Ruben nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo, zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?
De film 100UP draait op 21 september om 13.30 en 20.00 uur. Zwaar Verliefd! 2 is te zien op vrijdag 24 september om 20.00 uur. Tickets zijn voor 7,50 euro verkrijgbaar op de website.

www.iedereenwelcom.nl/film-theater

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant