CDA nodigt inwoners uit om mee te denken

Algemeen

KILDER - Het CDA Montferland nodigt betrokken inwoners van Montferland uit om op 20 oktober mee te schrijven aan het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. 

Deze bijeenkomst is een initiatief om zoveel mogelijk Montferlandse inwoners te betrekken bij de toekomst van hun gemeente.
Karlijn Looman, voorzitter van de programmacommissie én lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen: “Niemand die beter weet wat er in onze gemeente goed gaat, beter kan of anders moet dan de inwoners van onze gemeente zelf. Als CDA vragen we daarom aan Montferlandse inwoners om met ons mee te denken over de toekomst van hun gemeente. Iedereen is welkom: of je nu CDA-lid bent of niet, of je nu CDA-stemmer bent of niet. Zo willen we een verkiezingsprogramma maken vóór en dóór de inwoners van Montferland.”
Wie deelneemt aan deze bijeenkomst krijgt de kans om over diverse thema’s mee te denken én mee te beslissen. In twee gespreksrondes kunnen zij vervolgens gezamenlijk een concreet voorstel doen voor het verkiezingsprogramma. Aan het einde van de bijeenkomst worden alle voorstellen gepresenteerd. Alle overige voorstellen neemt de programmacommissie mee bij het schrijven van de rest van het programma.
De CDA-bijeenkomst is op woensdag 20 oktober om 19.30 uur in zaal Teunissen te Kilder . Aanmelden kan via cda.montferland@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant