De organisatie hoopt weer op een mooie opbrengst. Foto: PR
De organisatie hoopt weer op een mooie opbrengst. Foto: PR

Dorpsbalans in Nieuw-Dijk komt er weer aan

Algemeen

Nieuw-Dijk - In navolging op vorig jaar, houdt Stichting Dorpsbalans Nieuw-Dijk ook dit jaar weer een collecte, in de week van 4 tot en met 8 oktober.

Het geld wordt opgehaald om twee stichtingen te ondersteunen in het onderhoud en verbeteren van de gebouwen die in eigendom zijn van de Nieuw-Dijkse gemeenschap. Dit gaat om de stichtingen Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk Beheer voormalig kerkelijk erfgoed Nieuw-Dijk.
Na vorig jaar vooral in Nieuw-Dijk rond te zijn gegaan, zullen de collectanten dit jaar ook betrokken inwoners uit Didam meenemen in de collecte. Komende week worden de brieven bezorgd, met een QR-code.
Vorig jaar hebben de twintig vrijwillige collectanten een bedrag opgehaald van 9.100 euro.
Dit bedrag zal in de kerk worden besteed aan het gelijk maken van de vloer eventueel met vloerverwarming. In het dorpshuis De Meikever is één van de kleedkamers bij de sporthal verbouwd tot een aparte douche-, kleed- en toekomstige fysiotherapieruimte. In de algemene ruimte is de achterwand compleet vervangen voor een nieuwe pui met twee openslaande deuren die leiden tot de nieuw aangelegde Jeu de Boules baan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant