Op de vlot. Foto: PR
Op de vlot. Foto: PR PR

Rotary Bergh organiseert haar eerste jeugddag

Algemeen

‘s-Heerenberg - Ongeveer vijftig kinderen hebben zaterdag deelgenomen aan de eerste jeugddag van Rotary Bergh. 

Nadat alle kinderen een mooi T-shirt hadden ontvangen kon gestart worden met een lekkere lunch bij scouting Ulft. Aansluitend werden de kinderen in drie groepen verdeeld. Op drie locaties waren activiteiten georganiseerd. Eén groep bleef bij scouting Ulft. Met de huifkar werden de twee andere groepen naar Magic Outdoor en golfbaan ’t Lohr gebracht.
Bij de scouting gingen de oudere kinderen vlot varen op de Oude IJssel. Door goed samen te werken hebben ze een tocht gemaakt. Gelukkig geen nat pak, maar alle sokken zijn niet droog gebleven. Op het terrein van de scouting konden de jongere kinderen met bamboestokken en elastiek bouwwerken maken. Het springkussen was hier ook een favoriet onderdeel. Bij Magic Outdoor klommen de kinderen naar grote hoogte en kwamen abseilend naar beneden. Boogschieten was de tweede activiteit op deze locatie. Bij ’t Lohr hebben ze voetgolf gespeeld en genoten van een lekker ijsje.
Het was een geweldige middag met mooi weer en enthousiaste kinderen. De goede organisatie was in handen van Rotary Bergh. Deze middag is voor herhaling vatbaar. Veel kinderen willen wel elke week zo’n leuke middag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant