Een van de bewoners die een pluim ontving. Foto: PR
Een van de bewoners die een pluim ontving. Foto: PR PR

Woningcorporatie Plavei zetbewoners in het zonnetje

do 14 okt 2021, 09:11 Algemeen

MONTFERLAND - De Week van het Huren werd dit jaar niet landelijk gevierd. Omdat Plavei deze week te leuk vindt om zomaar voorbij te laten gaan, organiseerden ze de Week van het Huren – een beetje eigenwijs – op eigen initiatief toch. 

Op 8 en 9 oktober trokken medewerkers de wijken in om diverse bewoners in het zonnetje te zetten én een pluim te overhandigen.
Veel blije gezichten Voorafgaand aan de week vroeg Plavei haar medewerkers en bewoners welke mensen en buren eens in het zonnetje gezet mochten worden. Om welke reden dan ook! Omdat iemand de tuin altijd spic en span in orde heeft, omdat iemand altijd heel behulpzaam is of omdat iemand altijd klaarstaat voor de ander.

Liefdevol
De corporatie kreeg massaal namen, adressen en mooie, liefdevolle verhalen door. En deze mensen werden op 8 en 9 oktober aan de voordeur verrast met een pluim. De pluim is in te wisselen bij een lokale horecazaak voor een kop koffie met iets lekkers.
“Toen we deze actie bedachten wisten we niet hoeveel aanmeldingen we binnen zouden krijgen. We zijn blij verrast met de hoeveelheid aanmeldingen. De actie werd gewaardeerd. Heel fijn om te zien dat er veel bewoners blij zijn met hun buurtjes. Goed naoberschap is belangrijk. Dat stimuleren wij maar al te graag.”