Klaarmaken voor de fotoshoot. Foto: PR
Klaarmaken voor de fotoshoot. Foto: PR PR

Wie verdient een verwendag met make-over en fotoshoot?

do 14 okt 2021, 11:39 Algemeen

DIDAM - Betrokken ondernemers willen iemand verwennen met een fotoshoot op een bijzondere locatie. Daaraan vooraf gaat een make-over. Wie verdient zo’n verwendagje omdat hij of zij in coronatijd extreem klaar heeft gestaan voor anderen?

De organisatie zoekt helden die zich hebben ingezet in de zorg of op een andere manier goed werk hebben verricht dat specifiek met corona te maken heeft. Kent u bijvoorbeeld iemand die boodschappen heeft gedaan voor een kwetsbaar persoon of op een andere manier heeft geholpen?
Degene die worden uitgekozen, krijgen een make-over en een fotoshoot. Marion van Hairfashion Marion gaat zijn of haar haren stylen, Marscha van nagelsalon Mongles geeft een complete nagelbehandeling en Monique Kruitwagen van Kruitwagen Kledingverhuur leent voor de fotoshoot een complete galaoutfit. Daarna worden op een mooie locatie foto’s gemaakt door Dies Goorman van Fotostudio Montferland. De mooiste foto mag als herinnering mee naar huis.
Initiatiefnemers Marion Wennekes en Willeke van Aken (eigenaresse van Hulp in Gelderland) zullen de eerste week van november de winnaars bekend maken. De make-over en fotoshoot vinden plaats op 21 november.