Pronkzitting bij d'Olde Waskupen. Foto: Marco Scheurink
Pronkzitting bij d'Olde Waskupen. Foto: Marco Scheurink

Kaartverkoop pronkzittingen d’Olde Waskupen loopt

ma 18 okt 2021, 13:33 Algemeen

’s-HEERENBERG – Op 12 en 13 november is het eindelijk zover. Dan staan de jubileumpronkzittingen van carnavalsvereniging d’Olde Waskupen op het programma. De kaartverkoop hiervoor is reeds van start gegaan. Al 66 jaar bestaat carnavalsvereniging d’Olde Waskupen en daarom staat de bezoekers van de pronkzittingen een heus jubileumprogramma te wachten.

Met de presentatie van de jubileumprins en jeugdprins, een bomvol programma met muziek, dans en buuts belooft het weer een grandioze avond te worden in Sportcentrum Laco in ’s-Heerenberg, daar twijfelt de organisatie niet aan. Voor de pronkzittingen op vrijdag- en zaterdagavond hebben de bezoekers kaarten nodig. Voor de jeugdpronkzitting op de zaterdagmiddag is dit niet het geval. Maar wees daar op tijd, want vol is vol. De carnavalsvereniging organiseert dit alles conform de maatregelen van het RIVM. Hou hierom en voor de begintijden van de pronkzittingen de website van d’Olde Waskupen in de gaten. Vooralsnog gaat de carnavalsvereniging uit van de gebruikelijke starttijden 19.49 uur voor de ouderen en 13.30 uur voor de jeugd, maar na de persconferentie van de regering in november wordt hier meer duidelijk over.

Kaarten zijn op dit moment te koop bij Kachelhöltje’s Party Pret, Dijkman de echte bakker & Resto De Bongerd. Het plaatsbespreken vindt plaats op woensdagavond 10 november bij De Gracht. Neem voor het plaatsbespreken wel de kaarten mee, anders is het niet mogelijk. Ook hiervoor verschijnen de definitieve tijden nog op de website. Kijk voor meer informatie op de socials van de carnavalsvereniging of op www.waskupen.nl.