Frank Versteege in zijn sportschool Sportiefv. Foto: Marlous Velthausz
Frank Versteege in zijn sportschool Sportiefv. Foto: Marlous Velthausz

Trainen met persoonlijkebegeleiding bij Sportiefv

za 23 okt 2021, 11:59 Algemeen

Sportschool vol passie

 ’s-HEERENBERG - Op de hoek van de Handelsweg en de Grensstraat in ’s-Heerenberg, op het industrieterrein de Immenhorst, houdt sportschool Sportiefv op zaterdag 23 oktober een open dag. 

Door Marlous Velthausz

De eigenaar van Sportiefv, Frank Versteege, is van beroep docent lichamelijke opvoeding. Echter na het behalen van zijn diploma op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen had hij maar één doel: Frank wilde kinderen en volwassenen coachen en trainen. “Ik ben mijn hart gaan volgen en ben terechtgekomen in de wereld van fitness, personal training en voedingsbegeleiding”, vertelt een trotse Frank. Zijn grote passie is om mensen fit te maken door sportief bezig te zijn met goede trainingen en ook met gezond eten. “Door de mond-tot-mondreclame heb ik al veel sporters uit de omgeving zoals uit Netterden, Azewijn, Didam en zelfs uit Duitsland. Trots en blij ben ik met mijn trainers die prima coachen en goede trainingen verzorgen, ze zorgen echt goed voor de sporters. Ook ben ik heel dankbaar dat ondanks corona de harde kern van leden is gebleven.” 

Versteege is geruime tijd werkzaam geweest in de fitnessbranche. Hij bedacht om voor zichzelf te gaan beginnen zodat hij de mensen zelf de begeleiding kan geven die ze nodig hebben om goed te sporten. Tevens kan hij ze helpen met een goede voedingsbegeleiding. In die zes jaar heeft hij veel leer- en werkervaring opgedaan als fitnessmanager, personal trainer en voedingsbegeleider bij andere sportscholen in de buurt. “Gedurende die periode heb ik met succes meerdere opleidingen afgerond zoals een fitness- en voedingsopleiding en heb ik nog een personal training cursus gevolgd.” 

Anderhalf jaar geleden vestigde hij zich in dit pand en moest er ontzettend veel aan opknappen om er een heuse sportschool van te maken zoals hij dat wilde. Ik ben mijn vriendin, ouders, familie en vrienden ook erg dankbaar dat ze mij tijdens die coronapandemie geholpen hebben om dit te creëren wat er nu staat. Op 23 oktober is er een open dag en is iedereen van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur om een kijkje te nemen aan de Grensstraat 11 in ‘s-Heerenberg. Dit is een mooie dag om kennis te maken met Sportiefv, de trainers, de ruimte en de trainingen. De plek voor persoonlijke training, groepstrainingen, bedrijfsfitness en voedingsbegeleiding. “Tijdens deze open dag hebben we een bijzondere actie: een maand gratis op een groepstrainingabonnement en je hoeft dan geen inschrijfgeld te betalen. Er worden op deze dag demonstratietrainingen gegeven, voor de kinderen is er een springkussen en bezoekers kunnen genieten van gezonde hapjes en drankjes. De dag wordt muzikaal omlijst door DJ Elmo. Meer info is te vinden op Facebook en via sportiefv.nl.