Sinterklaas danst vrolijk mee. Foto: PR
Sinterklaas danst vrolijk mee. Foto: PR PR

Sinterklaas Drive-through bij Land van Jan Klaassen

ma 22 nov 2021, 16:49 Algemeen

BRAAMT - Na de sinterklaasintocht in Het Land van Jan Klaassen heeft Sinterklaas besloten zijn verblijf te verlengen bij camping Jan Klaassen Dromenland. 

Samen met alle discopieten maakt hij er een Drive-through feest van. Het evenement zal plaatsvinden van 24 tot en met 28 november en van 1 tot en met 5 december.
Geert Prein, eigenaar van het pretpark, over de QR-restricties: “Kinderen mogen niet de dupe zijn en opgescheept worden met grote mensenproblemen. Ze moeten juist hun motoriek, creativiteit en fantasie ontwikkelen.” Daarom heeft hij op de kindercamping een mogelijkheid gecreëerd waar iedereen naar toe kan en een coronaproof sinterklaasfestijn kan meemaken.
Met de auto maak je een reis door de wereld van Sinterklaas. Zo breng je een bezoek aan het pietenhuis en zie je hoe de pieten wonen, slapen en oefenen om op schuine daken te klimmen. Ontmoet Sinterklaas op zijn boot, dans op de muziek van de DJ-piet die op een achtmeter lange Amerikaanse truck staat. De route wordt interactief gemaakt door diverse spellen, waaronder: pakjes overgooien met de pieten en hengelen naar pepernoten. De keukenpiet heeft de taak van Katrijn op zich genomen en heeft erwten -of goulashsoep, broodjes knakworst en poffertjes. De choco-piet heeft lekkere warme chocolademelk. Uiteraard is de strooipiet er ook met pepernoten.