Minke Smits en Wilma Rigo voor de kerk in Nieuw-Dijk. Foto: Karin van der Velden
Minke Smits en Wilma Rigo voor de kerk in Nieuw-Dijk. Foto: Karin van der Velden Karin van der Velden

Kinderkleding Ruilbeurs in kerkgebouw van Nieuw-Dijk

Algemeen

NIEUW-DIJK - Wie 2021 goed wil afsluiten en leuke (feest)kleding voor de kinderen wil uitzoeken: kom langs op de laatste Kinderkleding Ruilbeurs voor dit jaar. 

“Het belooft een gezellige ochtend te worden”, zeggen Wilma Rigo en Minke Smits-Steintjes. Op zaterdag 4 december tussen 10.00 en 12.00 uur zitten zij klaar in het kerkgebouw in Nieuw-Dijk
Iedere eerste zaterdagochtend van de maand (met uitzondering van augustus) zetten Rigo en Smits rekken vol prachtige kinderkleding klaar in het kerkgebouw in Nieuw-Dijk. De leden betalen 12 euro per kalenderjaar en mogen vervolgens onbeperkt kleding komen ruilen. Voor ieder kledingstuk dat men inlevert (maximaal twintig stuks per keer, niet vies en kapot) mag men een ‘nieuw’ kledingstuk weer meenemen. En lever je zaterdags wel kleding in, maar neem je geen/minder kleding mee naar huis, dan blijven je punten gewoon staan voor de volgende keer. “Zo heeft jouw kind altijd mooie kleding die past en met de te klein geworden kleding maken wij weer andere kindjes blij! Daarnaast wordt er aan het einde van het seizoen een zomer-/winteractie gehouden waarbij je onbeperkt kleding kunt shoppen.”
De coronacrisis heeft ook de kinderkleding ruilbeurs getroffen met als gevolg een dalend ledenaantal. De organisatie hoopt daarom dat veel mensen langskomen. Meer info op Facebook Kinderkleding Ruilbeurs Nieuw-Dijk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant