Uitreiking van het eerste exemplaar. Foto: PR
Uitreiking van het eerste exemplaar. Foto: PR PR

Jubileumboek ‘Scouting Zeddam 75 jaar’ verkrijgbaar

ma 29 nov 2021, 16:20 Algemeen

ZEDDAM - Wat een jaar vol feestelijkheden had moeten worden is helaas door COVID-19 anders verlopen, maar dat wil niet zeggen dat de Scouting St. Oswaldusgroep uit Zeddam stil gezeten heeft. 

De jubileumcommissie heeft voor alle jeugdleden een jubileumdag georganiseerd en alle huidige leden zijn getrakteerd op een heerlijk lekkernij. Eind november zou er een reünie plaatsvinden voor alle leden en oud-leden, maar door bovengenoemde reden kon deze avond niet door gaan.
Tijdens deze reünie zou het jubileumboek gepresenteerd worden. Het jubileumboek waar een jubileumboekcommissie twee jaar lang mee bezig is geweest om de geschiedenis van de vereniging uit te diepen, oud-leden te interviewen, de huidige vereniging en tradities te beschrijven en huidige leden en leiding aan het woord te laten.
Afgelopen zondag is het eerste exemplaar uitgereikt aan leiding en vrijwilliger Arjan Berendsen. Hiermee is vanaf heden het boek kosteloos beschikbaar voor eenieder die geïnteresseerd is. Alle leden en vrijwilligers krijgen het boek tijdens de opkomsten verstrekt. Voor oud-leden, geïnteresseerden of belangstellenden kan deze middels een drive-through gratis afgehaald worden bij de Blokhut aan de Vinkwijk in Zeddam en wel op de volgende data: Zaterdag 04 december tussen 12.00 uur en 13.00 uur en zaterdag 11 december tussen 12.00 uur en 13.00 uur.
Alle belangstellenden die zich eerder hebben ingeschreven een boek te willen ontvangen, kunnen op bovenstaande data langs komen om een exemplaar in ontvangst te nemen.
Wie ook belangstelling heeft in het jubileumboek, maar zich niet aangemeld heeft: dan bent u ook van harte welkom om een boek gratis af te halen op bovenstaande data. Let wel, een exemplaar per huishouden en op = op.