Op maandag 4 juni start de zestigste editie van de Didamse Avondvierdaagse. De voorinschrijving is vanaf nu geopend. (foto: Piet Tromp)
Op maandag 4 juni start de zestigste editie van de Didamse Avondvierdaagse. De voorinschrijving is vanaf nu geopend. (foto: Piet Tromp)

Zestigste editie van de Didamse Avondvierdaagse

Op maandag 4 juni start de zestigste editie van de Didamse Avondvierdaagse. De inschrijving is nu geopend.

DIDAM - Inschrijven kan via de website a4ddidam.nl of via de voorinschrijving op vrijdag 1 juni van 14.00 tot 17.30 uur in de Markthal aan het Marktplein 3 in Didam. De kosten voor deelname bedragen € 4,50 bij voorinschrijving en € 5,00 bij inschrijving op 4 juni aan de start. Het vier dagen durende evenement is dit jaar van maandag 4 juni tot en met donderdag 7 juni. Ook dit jaar lopen de wandelaars door de straten van Didam, Loil en Nieuw-Dijk en door de prachtige natuur in verschillende buurtschappen. Wandelaars kunnen kiezen uit een afstand van vijf of tien kilometer. Daarnaast is er speciaal voor de mindervaliden, met één begeleider per persoon, nog de tweeënhalf kilometer. Dagelijks starten de vijf en tien kilometer om 18.00 uur vanaf de Markthal, behalve op donderdag. Dan start de tien kilometer om 17.45 uur. De tweeënhalf kilometer start dagelijks om 18.15 uur vanaf Meulenvelden. Voor de veiligheid zullen gevaarlijke punten tot uiterlijk 20.30 uur bemand zijn door verkeersregelaars. Mooie routes, traktaties onderweg en samen lopen, maken de avondvierdaagse tot een sportief én gezellig Diems evenement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A. Hazenbrink; telefoon 06 - 51770359 (van 7 mei tot en met 28 juni) of e-mail contact@a4ddidam.nl.

Meer berichten