Tijdens de wandeling kwamen deelnemers ook omgevallen bomen tegen. Daar konden ze omheen lopen, maar er overheen klimmen is natuurlijk veel leuker! (foto: PR)
Tijdens de wandeling kwamen deelnemers ook omgevallen bomen tegen. Daar konden ze omheen lopen, maar er overheen klimmen is natuurlijk veel leuker! (foto: PR)

Succesvol verlopen wandeling door Montferland

Zoals onlangs in Montferland Journaal aangekondigd werd is er op zondag 29 april een wandeltocht gehouden om sponsorgeld op te halen voor de stichting Kanjers voor Kanjers.

ZEDDAM - Om 8.00 uur vertrokken de eerste wandelaars in het zonnetje en met een glimlach op hun gezicht. Het regenbuitje later in de ochtend verspilde het wandelplezier niet. Kriskras door of over omgewaaide bomen en de pauze boven op de motte van het Montferland bos gaven de wandeltocht een extra dimensie. Er werden 116 deelnemers ingeschreven die na afloop enthousiast reageerden op de wandelomgeving en de goede bewegwijzering. Zelf wandelaars uit de buurt van Montferland zagen delen van het bos die ze nog niet kenden. Voor de organisatie een opsteker en misschien wel een aanzet om volgend jaar weer een wandeltocht te houden. Het inschrijfgeld en andere bijdragen leverde in totaal € 754,00 op. Dit bedrag komt totaal ten goede aan de stichting. Al is de wandeling inmiddels geweest, u kunt nog steeds een bijdrage doneren. Kijk dan op tristanhoffmanchallenge.nl en klik vervolgens op 'deelnemers 2018.' Huub en Ans danken alle deelnemers en vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze dag en natuurlijk Natuurmonumenten voor het onderhouden van het Montferandse bos.

tristanhoffmanchallenge.nl

Meer berichten