Het is de wens van Goldewijk om de formule exclusieve villabouw met de overname van Jos Scheerder uit te breiden. (foto: PR)
Het is de wens van Goldewijk om de formule exclusieve villabouw met de overname van Jos Scheerder uit te breiden. (foto: PR)

Jos Scheerder B.V. per 1 mei overgenomen

DIDAM - Aannemingsbedrijf Jos Scheerder B.V uit Didam is per 1 mei overgenomen door Goldewijk Bouw B.V. uit Almere. Jos Scheerder heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot specialist in de exclusieve woningbouw. De organisatie heeft een sterke regionale verankering in de Achterhoek en tot circa 50 kilometer daarbuiten. Met eigen vakspecialisten in dienst onderscheidt de organisatie zich in het realiseren van traditioneel gebouwde woningen met een hoge architectonische kwaliteit. Wegens het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd en het gebrek aan opvolging heeft Jos Scheerder gezocht naar een nieuwe eigenaar. Met de verkoop aan Goldewijk Bouw, heeft Goldewijk een gedegen capaciteitsaanvulling op haar eigen villabouw activiteiten. Goldewijk realiseert sinds 1855 woningbouwprojecten door heel Nederland en heeft haar oorsprong in de Achterhoek. Half mei 2018 opent Goldewijk een tweede verkoopkantoor met showroom en bouwbedrijf aan de Nijverheidsweg 12 in Doetinchem. Het is de wens van Goldewijk om de formule van catalogusbouw en exclusieve villabouw met de overname van Jos Scheerder uit te breiden. Het management van Goldewijk neemt de operationele leiding van het bedrijf, de lopende projecten en het personeel over. Met de tweede vestiging in Doetinchem en de overname van Jos Scheerder ziet Goldewijk nieuwe kansen om de marktpositie in Oost-Nederland te versterken.

Meer berichten