De groepsfoto van Ons Genoegen van vorig jaar. Dit jaar brengen de jonge spelers de voorstelling Het spookt op Ravenstein. (foto: PR)
De groepsfoto van Ons Genoegen van vorig jaar. Dit jaar brengen de jonge spelers de voorstelling Het spookt op Ravenstein. (foto: PR) (Foto: )

Azewijnse jeugd in Het spookt op Ravenstein

AZEWIJN - Jeugdtoneel Ons Genoegen Azewijn brengt op zondagmiddag 24 juni het stuk Het spookt op Ravenstein op de planken in 't Aschwinhuus. Een spannend en komisch stuk in drie bedrijven geschreven door Rob Maayen. Een toneelstuk voor kinderen, maar ook voor de volwassenen erg leuk om naar te kijken! De kinderen uit Azewijn, in de leeftijd van 8 tot 13 jaar, oefenen wekelijks in 't Aschwinhuus voor deze echte zondagmiddag matinee. Met een groep van dertien kinderen zijn de voorbereidingen voor deze voorstelling in volle gang. De regie van Het spookt op Ravenstein is in handen van Jop Geven. Het stuk gaat over een schat die in hotel Slot Ravenstein verborgen ligt. Al eeuwenlang wordt er door de erfgenamen van het slot naar deze schat gezocht. De huidige erfgenamen Bella van Ravenstein en haar man Koos de Hoop kunnen deze schat goed gebruiken om al het achterstallig onderhoud te realiseren en rekeningen te betalen. De verdrietige geest gravin Annabella en de geest van de wrede Spaanse officier Don Fernando Alatriste spoken ook iedere nacht rond. Zij vinden pas rust als de schat gevonden is. Als er dan na lange tijd twee gasten arriveren en een ondeugend neefje komt logeren, gebeuren er allemaal rare en komische dingen. Twee projectontwikkelaars brengen ook de nodige spanning ten tonele. De voorstelling begint om 14.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur. Kaartverkoop aan de deur: volwassenen € 5,00/basisschoolkinderen € 3,00.

Meer berichten