Seniorenvoorlichters van Welcom bekijken slimme oplossingen van Zlimthuis
Seniorenvoorlichters van Welcom bekijken slimme oplossingen van Zlimthuis (Foto: Welcom)

Interessante bijeenkomst in Lengel, Loil en Braamt over Veilig Wonen

Lang plezierig en zelfstandig wonen in goede gezondheid willen de meeste senioren. Maar hoe kunt u zich hier goed op voorbereiden? Welcom slaat de handen ineen met Zlimthuis, het Bosmanhuus Lengel, de Seniorensoos Lengel, S.P.O.L. Seniorenplatform Loil en het Sociaal Team van gemeente Montferland en organiseert een interessante bijeenkomst over dit onderwerp. Tijdens deze bijeenkomst komt een deskundige van Zlimthuis een presentatie verzorgen over Veilig Wonen.

Inwoners uit Montferland zijn van harte welkom op een van de drie locaties in Loil, Lengel of Braamt.

1 op de 3 senioren valt minstens een keer per jaar. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Na de presentatie Veilig Wonen weet u precies wat u (zelf) kunt doen om niet te vallen in huis. U krijgt goede tips die u zelf eenvoudig ter harte kunt nemen. Maar natuurlijk ontvangt u ook andere handige oplossingen die ervoor zorgen dat u lang en plezierig thuis kunt blijven wonen. Ook worden effectieve oplossingen rondom brand- en inbraakveiligheid besproken.

Thuis In Montferland & WMO
Naast een expert van Zlimthuis zal er in Lengel en Loil ook een vrijwillige Seniorenvoorlichter van Welcom aanwezig zijn, die kennis heeft van de Stimuleringsregeling Thuis In Montferland. En op iedere locatie zal er een sociaal werker van Welcom zijn, evenals een medewerker vanuit het Sociaal Team gemeente Montferland met kennis over de WMO.

Woont u in Loil of omgeving? Dan zien we u graag op dinsdag 10 juli van 10.00-12.00 uur in de Pastorie van de kerk. Wehlseweg 36 te Loil.

Woont u in Lengel of omgeving? Dan zien we u graag op dinsdag 10 juli 2018 van 14.00-16.00 uur in Het Bosmanhuus. Antoniusstraat 14a, 7044 AP, Lengel.

Woont u in Braamt of omgeving? Dan zien we u graag op vrijdag 13 juli van 10.00-12.00 uur in het Dorpshuis Braamt. Langestraat 22, 7047 AP Braamt.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden neemt u contact op met de Welzijnslijn van Welcom via 0316-292828 of per mail via welzijnslijn@welcommail.nl. Kijk ook eens op onze website: www.iedereenwelcom.nl.

Meer berichten