Maarten Jansen.

Maarten Jansen.

Maarten Jansen

Elvis Presley middag in Natuurtheater Zeddam

Algemeen

ZEDDAM - Elvis-liefhebbers worden op zondag 17 september om 15.00 uur uitgenodigd voor een muzikale middag vol Elvis-muziek en entertainment in Natuurtheater Zeddam. 

Maarten Jansen, de enige Nederlander die op uitnodiging van de originele Elvis Presley Band in Memphis heeft opgetreden, zal het legendarische repertoire van Elvis Presley vertolken.  De Doesburger zanger is bekend in de Elvis-wereld als een van de beste vertolkers van de beroemde donkerbruine stem van The King. Zijn carrière begon met zijn eerste band op 16-jarige leeftijd en de opname van een single met een Elvis Presley nummer. Zijn muziekleraar stuurde hem richting zanglessen, en na een periode van trainingen in opera, musical en klassieke muziek, keerde hij terug naar zijn liefde voor artiesten als Johnny Cash, Willie Nelson en Kris Kristofferson. Na de release van zijn eerste album, “First Floor,” ontmoette hij de Deense Hendrik Knudsen, die zijn carrière in een nieuwe richting stuurde. Maarten’s optreden met de originele Elvis-band, TCB, betekende een keerpunt in zijn carrière.
Zijn tweede album, “Untangled,” was moderner en leidde tot succes in Denemarken, waar hij met “Welcome to My World” zelfs de top 20 bereikte.
Kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar voor tien euro via:


www.natuurtheaterzeddam.nl

poster NTZ - Maarten Jansen
Maarten Jansen
QR kaartverkoop Maarten Jansen

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal