Vlnr: Jeroen Bos (accountmanager FC Twente), Patrick Verheij (commercieel directeur Achterhoek Nieuws) en Niels Blikman (media-adviseur Achterhoek Nieuws). Foto: PR
Vlnr: Jeroen Bos (accountmanager FC Twente), Patrick Verheij (commercieel directeur Achterhoek Nieuws) en Niels Blikman (media-adviseur Achterhoek Nieuws). Foto: PR

FC Twente en Achterhoek Nieuws gaan samenwerking aan

Algemeen

ACHTERHOEK – Achterhoek Nieuws en FC Twente zijn sinds het begin van het nieuwe voetbalseizoen een samenwerking gestart. De eredivisionist uit Enschede deelt met regelmaat nieuws en andere berichten in de titels die Achterhoek Nieuws uitgeeft in de gemeenten Lochem, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. De uitgever heeft op zijn beurt de beschikking over businessplaatsen in het stadion om relaties met klanten te versterken.

Leon Molenkamp (manager marketing en communicatie) en Jeroen Bos (accountmanager) zijn blij dat de club en de uitgever van vijftien weekbladen in de Achterhoek elkaar hebben weten te vinden. “Als FC Twente hebben wij in een deel van het verzorgingsgebied van Achterhoek Nieuws supportersverenigingen, supporters en sponsors van de club. We vinden het daarom erg belangrijk om ook daar goed zichtbaar te zijn. Door onder andere de samenwerking met Achterhoek Nieuws is dit mogelijk.”

Media-adviseur Niels Blikman ziet ook veel voordelen in de samenwerking voor Achterhoek Nieuws. “Ik merk tijdens gesprekken die ik zowel met ondernemers als lezers heb, dat FC Twente enorm leeft in ons werkgebied. Dankzij deze samenwerking hebben wij de kans om in de prachtige sfeer die in de Grolsch Veste heerst, relaties te onderhouden met onze partners en zo ook in contact te komen met potentiële nieuwe klanten.”

Blikman krijgt bijval van zijn redactie-collega. “Voor onze lezers is het heel mooi dat we de samenwerking met FC Twente zijn aangegaan”, vertelt Henk Klein Holte, oud-doelman bij De Graafschap en redactiecoördinator bij Achterhoek Nieuws. “Deze club leeft bij inwoners van de Achterhoek en dankzij deze samenwerking kunnen we ze op de hoogte houden van interessant nieuws over FC Twente.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal