Mamma Mia, Here We Go Again! opent op vrijdag 31 augustus het nieuwe filmseizoen van Filmhuis Didam. (foto: Jonathan Prime)
Mamma Mia, Here We Go Again! opent op vrijdag 31 augustus het nieuwe filmseizoen van Filmhuis Didam. (foto: Jonathan Prime) (Foto: Jonathan Prime)

Mama Mia, Here We Go Again! in Filmhuis Didam

Wist je dat Didam al sinds 1998 een filmhuis heeft? Ze zijn gevestigd in gebouw Waverlo aan de Kerkstraat in Didam.

DIDAM - Het Filmhuis is een vrijwilligersorganisatie die met behulp van enthousiaste medewerkers iedere maandag- en vrijdagavond films vertoont in een huiselijke sfeer. De entree is € 7,00. Het aanbod varieert van drama en komedie tot spanning en muziek. Tevens draaien ze regelmatig kinder- en jeugdfilms. Hiervan bedraagt de entree € 5,00. Ook is er komend seizoen weer een avond Film en Boek. Zoals elk jaar houden ze ook weer de Diemse Filmdagen. Dit jaar op 2, 3 en 4 november. Drie dagen films en allerlei extra's zoals live muziek, hapjes en drankjes. Je kunt automatisch op de hoogte blijven van de voorstellingen via de website, nieuwsbrief, Facebook en Twitter. De vrijwilligers van Filmhuis Didam nodigen verder iedereen uit om Vriend Van het Filmhuis te worden. Vrienden krijgen korting op de toegangsprijs. Voor uitgebreide informatie kun je terecht op filmhuisdidam.nl. In samenwerking met Burgers van Diem opent Filmhuis Didam op vrijdag 31 augustus het nieuwe filmseizoen met de komische musicalfilm Mama Mia! Here We Go again, een aanstekelijke zomerfilm.

filmhuisdidam.nl

Meer berichten