Night Star Express Hellmann starten met een forse uitbreiding van het huidige crossdockcentrum in 's-Heerenberg. (foto: PR)
Night Star Express Hellmann starten met een forse uitbreiding van het huidige crossdockcentrum in 's-Heerenberg. (foto: PR) (Foto: )

Night Star Express Hellmann breidt uit

's-Heerenberg – Dat de logistieke sector in 's-Heerenberg zeer goed vertegenwoordigd is zal voor de meesten geen grote verrassing meer zijn. Net buiten 's-Heerenberg zijn al meerdere nieuwe op- en overslag centra gebouwd om deze Achterhoekse groei voort te kunnen zetten. In navolging heeft nachtdistributeur Night Star Express Hellmann, één van Nederlands grootste nachtdistributeurs, aangekondigd om op korte termijn te starten met een grote uitbouw van het huidige crossdockcentrum aan de Logistiekstraat in 's-Heerenberg. Eind augustus zullen de eerste werkzaamheden al van start gaan. Night Star Express Hellmann is als onderdeel van moederorganisatie en familiebedrijf Hellmann Worldwide Logistics verantwoordelijk voor de nachtelijke onderdelendistributie binnen de gehele Benelux. Voor vele gerenommeerde (inter)nationale organisaties worden de onderdelen in de avonduren op hoog tempo gesorteerd, verladen en vervolgens 's nachts door ruim 150 voertuigen voor 08.00 uur in de ochtend afgeleverd. Met elke nacht zo'n achtduizend zendingen die in zijn totaliteit wel 18000 pakketten en pallets bevatten barst het bedrijf bijna uit haar voegen.

Meer berichten