Tijs trekt vrolijk met zijn bakfiets door het centrum van Didam. Ondertussen tovert hij de gekste fratsen uit zijn reiskoffers. (foto: PR)
Tijs trekt vrolijk met zijn bakfiets door het centrum van Didam. Ondertussen tovert hij de gekste fratsen uit zijn reiskoffers. (foto: PR)

Kindermiddag in het centrum van Didam

van de redactie

Gastvrij Didam is op zaterdagmiddag 8 september van de kinderen. Door het hele centrum heen staan springkussens en er zijn allerlei attracties, zoals een minidraaimolen, een schietkraam en een goochelaar. Kinderen kunnen gratis snoepen bij de popcornkraam en suikerspinmachine en de kans is groot om de rijdende poffertjeskraam tegen te komen.

DIDAM - Twee gezellige koks maken overheerlijke ambachtelijke poffertjes in een kraam die wordt voortgereden door een heuse mini Rolls-Royce. In de Hoofdstraat staat de balloonsaloon. Kinderen kunnen er een leuke ballonfiguur halen, maar pas op. Deze dierfiguren kunnen blaffen, miauwen, knorren, loeien of brullen!

Zeepbellenstorm

De balloonsaloon heeft veel verrassingen. Het kan maar zo gaan sneeuwen of er komt ineens een zeepbellenstorm voorbij. De ballonartiesten goochelen bakken snoep te voorschijn. En op verzoek draaien ze liedjes die iedereen mee kan zingen. Tijs trekt vrolijk met zijn bakfiets door het centrum. Hij tovert de gekste fratsen uit zijn reiskoffers. Op muziek presenteert hij de meest hilarische acts. Van steltlopen tot jongleren op een éénwieler, van goochelen tot het knopen van kleurrijke ballonfiguren, Tijs doet het allemaal tegelijk. De kindermiddag wordt gehouden door Stichting Ondernemersfonds Gastvrij Didam. Bij deze stichting zijn de winkeliers in het centrum van Didam aangesloten.

Acties en prijzen

Gastvrij Didam houdt activiteiten voor het winkelend publiek. Dat doet Gastvrij Didam ook met activiteiten zoals de Sinterklaasintocht, de Kerstmarkt in het centrum en acties waarbij consumenten prijzen kunnen winnen. Gastvrij Didam steunt de Stichting Didam op Stelten en het Filmhuis Didam. Kijk voor meer informatie op de website van Gastvrij Didam.

gastvrijdidam.nl

Meer berichten