Je zou het niet zeggen, maar De Kleine Heks is pas 127 jaar oud! De gelijknamige film draait in Filmhuis Didam. (foto: PR)
Je zou het niet zeggen, maar De Kleine Heks is pas 127 jaar oud! De gelijknamige film draait in Filmhuis Didam. (foto: PR) (Foto: Walter Wehner Munich Germany)

Ocean's 8 & Kleine Heks in Filmhuis

DIDAM - Op vrijdag 14 september om 20.00 uur en op maandag 17 september om 20.00 uur wordt de actiekomedie Ocean's 8 vertoond. Volg het leven van Danny Ocean's criminele zuster. Met behulp van haar vrouwelijke rechterhand probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. Op woensdag 19 september draait de kinderfilm De Kleine Heks (Kijkwijzer 6 jaar) twee keer: om 13.30 uur en om 15.30 uur. De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 - wat nog heel jong is voor een heks - en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan. Als ze wordt betrapt mag ze alleen terugkomen als ze binnen één jaar alle spreuken van het grote magische boek uit haar hoofd leert. De Kleine Heks oefent dagenlang op de gekste heksenspreuken, haalt heel wat streken uit en rolt van het ene avontuur in het andere met Abraxas en haar vriendjes Thomas en Fietje. Filmhuis Didam is te vinden aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo.

filmhuisdidam.nl

Meer berichten