Jonge en wat meer belegen mensen hebben veel plezier tijdens de bijeenkomsten van Jong en Belegen. (foto: Petra Frölich)
Jonge en wat meer belegen mensen hebben veel plezier tijdens de bijeenkomsten van Jong en Belegen. (foto: Petra Frölich) (Foto: )

Jong & Belegen; circus voor jong en oud

'S-HEERENBERG/KILDER - Eind september start in 's-Heerenberg en Kilder het circusproject Jong en Belegen voor senioren en kinderen uit groep 4 tot en met 7. Dit bijzondere circusproject van Circustheater Stoffel uit Nijmegen brengt kinderen en ouderen samen door middel van circustheater. Centraal staan ontmoeting, spelplezier en presentatie: ontmoeting en contact tussen jong en oud, op speelse wijze elkaar en elkaars mogelijkheden ontdekken, presenteren met en voor elkaar. Er wordt gewerkt met traditionele circusdisciplines als jongleren, balanceren en acrobatiek en er is ook ruimte voor muziek, theatersport, dans of andere creatieve vormen. Door ouderen in contact te brengen met kinderen, door op speelse wijze elkaars beleefwereld, mogelijkheden en onmogelijkheden te ontdekken en door samen te schitteren voor publiek, krijgen beide groepen een onvergetelijke ervaring. In Kilder is het een korte reeks van twee bijeenkomsten op donderdag 27 september en 4 oktober van 15.30 tot 17.00 uur in Zaal Teunissen. In 's-Heerenberg gaat het om een reeks van zes keer die start op dinsdag 25 september van 15.00 tot 16.30 uur in Gertrudis. Voor meer informatie en opgave kun je contact opnemen met r.peters@welcommail.nl of p.frolich@welcommail.nl

Meer berichten