Marieke Fielt Wanders (directeur Het Rondeel), Kevin Tiemessen (medewerker Coop), Gerard Braam (voorzitter Volharding). (foto: PR)
Marieke Fielt Wanders (directeur Het Rondeel), Kevin Tiemessen (medewerker Coop), Gerard Braam (voorzitter Volharding). (foto: PR)

Lege flessen voor Muziek in de Klas

BEEK - Klanten van de Coop Klaassen in Beek kunnen vanaf maandag 1 oktober hun lege flessen inleveren voor Muziek in de Klas. Muziekvereniging Volharding uit Beek en basisschool Het Rondeel zijn druk bezig met de voorbereidingen van een muzikaal project op school. Muziek maken is immers hartstikke leuk! Wetenschappelijk is bewezen, dat muziek maken een positieve ontwikkeling heeft op de intelligentie en sociale vaardigheden van kinderen. Sinds 2008 houdt de Coop ieder jaar verschillende statiegeldacties voor wisselende goede doelen. Ook Coop Klaassen in Beek werkt mee aan deze actie en heeft mede ervoor gezorgd dat verschillende goede doelen in Beek en Loerbeek worden gesteund. Nu is de beurt aan het muziekproject van Muziekvereniging Volharding en basisschool Het Rondeel. Jij hebt daarbij als klant de hoofdrol! Vanaf maandag 1 oktober tot en met maandag 31 december kun je de lege flessen doneren aan dit project. Van al het statiegeld dat je aan dit project geeft, verdubbelt de Coop het bedrag. Met een kleine bijdrage kan je veel voor muziek in de klas betekenen. Zó maak je samen 't verschil. Namens Muziekvereniging Volharding uit Beek en basisschool Het Rondeel alvast bedankt voor je steun.

Meer berichten