De spannende film Den Skyldige (The Guilty) rondom alarmcentralemedewerker Asger Holm draait twee keer in Filmhuis Didam. (foto: Nikolaj Moeller)
De spannende film Den Skyldige (The Guilty) rondom alarmcentralemedewerker Asger Holm draait twee keer in Filmhuis Didam. (foto: Nikolaj Moeller) (Foto: NIKOLAJ MOELLER)

Drama en kinderfilm in filmhuis

DIDAM - Op vrijdag 12 en maandag 15 oktober draait om 20.00 uur de film Den Skyldige (The Guilty) in Filmhuis Didam. In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht. Op woensdag 17 oktober draait om 13.30 en 15.30 uur Casper en Emma maken theater. Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes! Filmhuis Didam is te vinden aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo. Entree film € 7,00, Vrienden van betalen € 5,00, Kinderfilm € 5,00. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang open. De filmzaal is toeganklijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten