Uitreiking Top 5 Rabobank Clubkas Campagne
Uitreiking Top 5 Rabobank Clubkas Campagne (Foto: Bas van Spankeren)

Blije gezichten bij uitreiking cheques Rabobank Clubkas Campagne

Maar liefst 250 verenigingen ontvingen woensdagavond 3 oktober tijdens de Ledenbijeenkomst van Rabobank Arnhem en Omstreken in het Gelredome hun cheques van de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van Rabobank Arnhem en Omstreken mochten 150.000 euro verdelen over de deelnemende clubs uit het werkgebied.

REGIO - Ieder lid van de bank ontving vijf stemmen die ze tijdens de stemperiode mochten verdelen over hun favoriete clubs. In totaal zijn er meer dan 16.000 stemmen uitgebracht. Tijdens de bijeenkomst ontvingen de vijf grote winnaars uit handen van directievoorzitter Jan Ummenthum en TV persoonlijkheid Jan Versteegh hun cheques. Dit zijn Kinderboerderij Rosorum uit Zevenaar, het Braamhuis uit Zevenaar, Margriet uit Didam en de Oudheidskundige Vereniging uit Didam. Op de eerste plek is het Ronald McDonald Huis uit Arnhem geëindigd. Zij gingen naar huis met een cheque ter waarde van €2.752,63.

De cheques werden uitgereikt tijdens de drukbezochte Ledenbijeenkomst van Rabobank Arnhem en Omstreken. De 1.500 aanwezigen genoten van een avond die in het teken stond van samenwerking. Jan Versteegh interviewde drie sprekers over hun visie op samenwerken. Ook nam hij het publiek mee in zijn ervaring met samenwerken tijdens zijn carrière. Introdans en Crescendo verzorgden een indrukwekkend optreden. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel waar de 245 andere clubs hun cheques in ontvangst hebben genomen.

Meer berichten