Prins Pascal de 1ste en Gevolg
Prins Pascal de 1ste en Gevolg (Foto: Dies Goorman)

Einde van regeerperiode van Prins Pascal

BEEK/LOERBEEK - Voor Prins Pascal de 1ste en zijn gevolg komt er op zaterdag 10 november, tijdens de pronkzitting van carnavalsvereniging De Dösvlègels uit Beek en Loerbeek, een einde aan hun regeerperiode. Tijdens deze avond zijn er diverse buuts van de beste artiesten uit het Vlègeldarp en een optreden van Let’s Dance. De artiesten zijn al enige tijd in voorbereiding en het belooft weer een waar spektakel te worden. De pronkzitting vindt plaats in ’t Heuveltje te Beek en het programma begint om 19.41 uur.
De pronkzitting zal duren tot ongeveer 23.11 uur waarna er een afterparty in het café van ’t Heuveltje zal worden gehouden. Hier is het nog één keer: ,,deur dössen tot in de Cloud”. Tevens is er de mogelijkheid om na te borrelen in de grote zaal en de avond gezellig af te sluiten.

Zaal eerder open i.v.m. verkoop leden-/donateurskaarten
Afgelopen weken zijn de leden van de Raad van Elf en het Bestuur langs de deuren geweest om lidmaatschaps- en/of donateurskaarten te verkopen. Voor een ieder die nog geen kaart heeft is er deze avond de mogelijkheid om, van 18.49 uur tot 19.22 uur, deze alsnog te kopen in het café van ’t Heuveltje.

De grote zaal is geopend vanaf 19.11 uur. De entreeprijs is € 8,50. Op vertoon van de ledenkaart hebben (ere)leden gratis toegang. Donateurs ontvangen op vertoon van de donateurskaart € 2,00 korting op de entreeprijs.

Plaatsen kunnen tot en met maandag 5 november worden gereserveerd via www.dosvlegels.info.

Meer informatie over de pronkzitting en de lidmaatschappen staat op www.dosvlegels.info

Meer berichten