Plaatsbespreken pronkzitting d'Olde Waskupen

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november is het weer zo ver. Dan krijgt ‘s-Heerenberg te zien wie er het komende carnavalsjaar over Waskuupstad mag regeren en zich een jaar lang prins carnaval van d’Olde Waskupen mag noemen. Met een groots en gevarieerd programma wordt dan het nieuwe carnavalsjaar ingeluid.

Wie verzekerd wil zijn van een mooie plaats om dit spektakel te aanschouwen, moet op woensdag 7 november bij Café en zalencentrum De Gracht zijn. Daar vindt het plaatsbespreken plaats. De uitgifte van de lootjes begint om 19.30 uur en aansluitend begint de Zaal en Receptie Commissie met het plaatsbespreken zelf. Plaatsbespreken is verplicht voor beide avonden. Neem de toegangskaarten mee, want zonder kan geen plaats besproken worden. Mochten bezoekers niet op 7 november aanwezig zijn geweest en toch een kaart hebben voor één van de twee avonden, dan kunnen zij zich op de avond melden bij de ZRC. De commissie wijst dan een plaats toe.

Kaarten zijn nog te koop bij Kachelhöltjes Partypret, Resto de Bongerd, Bakkerij Dijkman. Maar wees snel, want vol=vol. Voor de jeugdpronkzitting op zaterdagmiddag hebben bezoekers geen kaarten nodig. Kijk voor meer info op www.waskupen.nl

Meer berichten